Oprema za maloprodaje

 

ONLINE i/ili OFFLINE kupovina

Katalog Televes - Uradi Sam (24MB, eng)

Televes je najveci evropski proizvodjac opreme za RTV, ZAS, KDS i SAT instalacije sa preko 50 godina tradicije. Televes TV i FM antene, satelitske antene, antenski pojacavaci, pojacavaci za kablovsku - kućni  i profesionalni, KDS razdelnici/spliteri za kablovsku, koaksijalni kablovi, TV IEC konektori, HDMI kabl, SCART kabl, Televes modulator za video nadzor, antenske uticnice, Televes multisvicevi, LNB .. Svi proizvodi Televes su vrhunskog kvaliteta, pouzdani i sjajno dizajnirani. Garancija i tehnička podrška.

ICP NIS je oficijelni partner, ekskluzivni distributer i servis firme Televes. Posle decenija perfektne kooperacije Televes i ICP su postali sinonim na nasem trzistu. Hiljade stambenih i poslovnih objekata na našem tržistu su potpuno ili delimično bazirani na Televes-ICP tehničkim rešenjima za TV prijem i distribuciju.Velike količine koaksijalnih kablova i desetine hiljada raznih uticnica i konektora Televes. Naša prednost je kvalitet koji dobija na znacaju sa protokom vremena. Sistemi i uredjaji Televes-ICP godinama funkcionisu besprekorno bez ikakve intervencije i kvarova.

Online trgovina je donela novu dinamiku na trzistu i mnoge proizvode Televes je moguce poruciti preko web prodavnica (shop-ova).

Medjutim, i dalje veliki broj kupaca koji kupuju tehničke proizvode preferira Offline kupovinu.

Direktna Offline kupovina ima svoju nezamenljivu vaznost i ulogu u poslovanju, jer se proizvod moze fizički videti pre kupovine a kod poznatog prodavca se na licu mesta moze dobiti tehnicka podrska.Takodje, mnogi on-line kupci su imali vrlo negativna iskustva sa pouzdanoscu i garancijom na uredjaje sumnjivog kvaliteta kupljenih preko interneta.

Televes nudi posebno pakovane (blister) proizvode - dizajnirane za prodavnice elektroinstalacija, tehničkih urećaja i opreme.

Katalog Televes - Uradi Sam (24MB, eng)

Povremeno, na sajtu publikujemo adrese poznatih firmi koje se godinama bave profesionalnom prodajom opreme i instalacijama. Za kupce koji biraju vrhunske evropske Televes proizvode.

------------------------------

 


Ovde su izdvojeni neki Televes proizvodi koji se najviše traže u maloprodajama, ali i koje često koriste instalateri i KDS operateri kod krajnjih korisnika koji zahtevaju odličan kvalitet opreme (individualni objekti, stambene zgrade, poslovni objekti itd.)

››››


TELEVIZIJA BEZ PRETPLATE

80% gradjana prati maksimalno 5-8 TV programa

75% gradjana prati isključivo programe na maternjem jeziku 

65% gradjana prati isključivo domaće zemaljske TV programe

Digitalizacija Srbija, zemaljska digitalna televizija, digitalna kablovska televizija, set top box DVB T2 HDTV prijem

Promotivna prodaja i popusti tokom celog postupka digitalizacije u Srbiji...

››››


Televes UHF (21-58.59.60) LTE antena sa velikim dobitkom, optimizovana za prijem digitalnih TV kanala (DVB T, DVB T2)...

››››


ИЗ ПРАКСЕ ЗА ПРАКСУ | ICP Niš